Despre mine

Cine sunt eu?

Eu cred in sanse si in povesti.

Mi-am ales singura, poate chiar fără sa conștientizezi in acele momente, acum mulți ani, viața pe care sa o am și meseria pe care o iubesc și de care sunt îndrăgostită iremediabil. Am crezut mereu in mine, in vise împlinite prin sacrificii și pasiune.

Sunt wedding planner, organizator de evenimente, cu sute de evenimente organizate in cele mai frumoase trei locatii din Craiova și nu numai.

Cum am început ?

Sunt sufletul petrecerilor deci iubesc oamenii. Am călătorit mult, in locuri de vis din care m-am inspirat si am învățat lucruri noi și de folos.

Primele experiențe ca organizator, au fost încă din perioada liceului: Organizator de baluri, organizator de banchete,expoziții, firme de Exercițiu si cam tot ce ținea de partea socială la acel nivel și in acele vremuri in școala mea. Lucram cu drag la revistele școlii și îmi amintesc cu onoare aprecierea profesorilor pentru care eram mai mult decât o eleva isteață. Eram foarte implicată. Așa sunt și azi.

Îmi plac lucrurile frumoase, atenția la detalii, lucru in echipa, experiențele și provocările, dorințele inedite și entuziasmul clienților mei care pun pret pe calitate și pe profesionalism.

Primul eveniment de anvergura organizat, a fost chiar nunta mea. Un eveniment superb, de peste 450 persoane,o nebunie… intr-o locație noua, fără un termen de finalizare concret, dar creată exact după placul meu ca și design, cu meniuri proaspete și personal amabil și profesionist.

Am experimentat, în cei 8 ani de când lucrez ca organizator de nunți, direct și cu mânuțele mele, toată partea de organizare , de la discuții cu clienții, și pana la creerea de meniuri cât mai calitative și estetice, în așa fel încât să știu exact ce așteptări să am și ce pot cere, mai departe, oamenilor cu care lucrez, atât echipei mele cât și clienților mei. Am revoluționat piața serviciilor pentru nunți in Craiova. Prin intrarea noastră in acest domeniu, ridicând standardele, am obligat intr-un fel la schimbare și dacă înainte nu se punea accent pe ținuta ospatarilor, acum se pune, dacă înainte locațiile erau simple restaurante acum au Bride room-uri, living-uri cu canapele și încet încet se va renunța și la clasicile și toxicele mezeluri din meniuri.

Și da, astăzi sunt organizatorul a peste 900 de evenimente superbe ( nunți, petreceri corporate, botezuri, cununii, mese organizate) și pot spune cu mândrie ca suntem aleși in special de clienți de top care pun pret pe calitate.
Imi plac locațiile in care te simți ca intr o poveste și nu intr un restaurant de luat masa, și așa împreuna cu familia mea, implicată trup și suflet, am deschis 3 locatii de vis, special create pentru nunți ca in basme, cu candelabre, grădini si servicii specializate pentru organizarea evenimentelor frumoase din vietile oamenilor.

Restaurantele pe care le manageriez sunt la cel mai înalt nivel. Clienții beneficiază de consultanta din partea personalalui nostru specializat astfel încât experiența organizarii este una foarte profi, lipsită de griji și stres.

Mai mult decât un simplu business.

De ce e nunta ta atât de importantă pentru mine?

Nunta ta este mai mult decât o sala cu scaune frumoase.

Nunta ta este o petrecere de anvergura, o celebrare, o zi importantă pentru tine, pentru cei dragi ție, un moment din viața ta atât de important. Îmi doresc sa îți fiu alături, împreuna cu echipa mea, sa îți amintești cu drag de noi, sa facem parte din povestea ta, sa ai cel mai frumos eveniment și cel mai laudat.